Підсумки конкурсу"ДУДЛ для Гугл"

10.02.2014 08:29

 

Вітаємо переможця конкурсу “Дудл для Google”!

 
      Ось і завершився перший Всеукраїнський конкурс серед школярів “Дудл для Google. Три місяці тому ми запропонували дітям до 17 років намалювати святковий логотип Google на тему “Україна моєї мрії”, сьогодні прийшов час підбити підсумки.
    За весь час конкурсу ми отримали понад 10 тисяч робіт - чудових дитячих малюнків з найрізноманітніших куточків України! Почесне журі обрало 15 кращих дудлів - півфіналістів (5 у кожній віковій категорії). На другому етапі конкурсу ці 15 робіт боролися за право вийти у фінал на відкритому народному онлайн-голосуванні. Українські користувачі Google обрали 3 малюнки, які сподобалися їм найбільше.
      Ось імена 3-х фіналістів за результатами народного голосування:
  • Роман Барабаш, м. Переяслав -Хмельницький, ЗОШ № 7, 4 клас
  • Олена Харченко, смт. Опішня, Полтавська область, Державна спеціалізована школа-інтернат "Колегіум мистецтв у Опішні", 7 клас
  • Владислав Степаненко, м.Нікополь, Спеціалізована природничо-математична школа І-ІІІ ступенів при Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара, 11 клас

      І, нарешті, - фінал! З трьох кращих робіт художники-дудлери Goоgle обрали переможця. Ним став дев'ятирічний Роман Барабаш з м. Переяслав-Хмельницький.
      Ознайомитися з Галереєю дудлів учасників можна тут. Більше дізнатися щодо історії дудлів - тут.